Sport- fysiotherapie

Weer vrij kunnen bewegen

Speciaal voor sporters die last hebben van een blessure en daar vanaf willen of willen focussen op preventie van klachten. Door de extra Masteropleiding tot Sportfysiotherapeut kan er super gericht worden gezocht naar de oorzaak en natuurlijk de daarbij passende behandeling.

Deze kan bestaan uit Dry Needling of Triggerpointtherapie, maar ook uit gerichte oefeningen om bepaalde spieren te trainen of juist te mobiliseren.

Heb je op dit moment een blessure die je dwars zit? Loop dan niet door met de klacht, maar laat er even naar kijken. Dan ben je zo weer op weg!

Verzekeringen vergoeding

Behandelingen in de fysiotherapie worden door de verzekering vergoed vanuit d`e aanvullende verzekering. Heb je een verwijzing van een arts of specialist, dan wordt chronische zorg vergoed vanuit de basis verzekering waarbij altijd de eerste 20 behandeling uit de aanvullende verzekering worden gehaald of zelf betaald dienen te worden. Straight-Up heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Controleer hier of jouw behandeling wordt vergoed en wat de tarieven zijn wanneer je behandeling niet vergoed wordt vanuit de verzekering.

Schuiven naar boven