Dry Needling

Het lichaam tot herstel stimuleren

Dry Needling is eigenlijk niets anders dat een droge naald gebruiken om het lichaam tot herstel te stimuleren.

Door het te veel, te weinig, verkeerd gebruiken van je spieren kan er soms een knoop ontstaan. Eigenlijk een opeenhoping van spiercellen in je spier en die gaat er soms niet zomaar weer uit. Heel vervelend! Want dat kan flinker zeurende pijn geven.

Deze kan bestaan uit Dry Needling of Triggerpointtherapie, maar ook uit gerichte oefeningen om bepaalde spieren te trainen of juist te mobiliseren.

Heb je op dit moment een blessure die je dwars zit? Loop dan niet door met de klacht, maar laat er even naar kijken. Dan ben je zo weer op weg!

Verzekeringen vergoeding

Behandelingen in de fysiotherapie worden door de verzekering vergoed vanuit d`e aanvullende verzekering. Heb je een verwijzing van een arts of specialist, dan wordt chronische zorg vergoed vanuit de basis verzekering waarbij altijd de eerste 20 behandeling uit de aanvullende verzekering worden gehaald of zelf betaald dienen te worden. Straight-Up heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Controleer hier of jouw behandeling wordt vergoed en wat de tarieven zijn wanneer je behandeling niet vergoed wordt vanuit de verzekering.

Schuiven naar boven